Dakconstructies & gevelbekleding

GEVELBEKLEDING
Een luxueuze en verfijnde houten bekleding helemaal naar je eigen smaak. Ons aanbod in houten gevelbekledingen is zeer gevarieerd.

Wij kunnen meerdere houtsoorten aanbieden met verschillende uitvoeringen: vertikaal, horizontaal, naturel, met oliebeits, gelakt… Ook kunnen poorten en deuren in één vlak verwerkt worden met de gevelbekleding. Naast hout bieden wij ook ALUMINIUM bekleding aan. Deze bekleding geeft je woning een gevel die duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk is.

Van vlakke platen tot planchetten: het aanbod is zeer groot. Deuren en poorten zijn amper zichtbaar als ze bekleed worden in dezelfde stijl.

DAK
Vertrouw het timmerwerk van jouw nieuw dak toe aan ons. Wij hebben een jarenlange ervaring met elk type dak: van een traditionele opbouw met gordingen en kepers tot een spantendak.

Is jouw dak aan vervanging of uitbreiding toe? Wij komen ter plaatse en kijken welke werken noodzakelijk zijn om jouw dak weer in topconditie te krijgen. Zowel in nieuwe als bestaande daken plaatsen wij ook dakvensters en dakkapellen.

Gallerij